BAŞKAN ÇERÇİOĞLU NAZİLLİ’DEKİ YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı yol hamlesine Nazilli’de devam ediyor.
Haber Tarihi: 24.08.2017
|

“ NAZILLI ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Nazilli Hürriyet Caddesi’ne gelerek çalismalari yerinde inceledi. Çalismalari yakindan takip eden Baskan Çerçioglu, “Aydin il genelinde vatandaslarin istegi dogrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Biz hizmet için variz. Nazilli halki da hizmetin en iyi ve kalitesini hak ediyor. Nazilli ister, Büyüksehir yapar” diye konustu. 

40 BIN METREKARELIK ALAN ASFALTLANACAK

Büyüksehir Belediyesi, Nazilli Hürriyet Caddesi’nde asfalt yapiminin tamamlanmasi için hummali bir çalisma baslatarak adeta seferberlik ilan etti. Çalismalarini kesintisiz sürdüren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Hürriyet Caddesi üzerindeki sicak asfaltlama çalismasinin ardindan Atatürk Bulvari’na geçecek. Nazilli’de Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvari’ndaki toplam 4,5 kilometre ve 40 bin metrekarelik alanda asfalt çalismasi yapiliyor.

NAZILLI’DEN TOPUKLU EFE’YE TESEKKÜR

Kaliteli sicak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüs kalitesini arttiran Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli’de çalismalarina hizla devam edecek.

Ekiplerin gece gündüz çalismasindan dolayi memnuniyet duyan Nazillili Vatandaslar il geneli ve Nazilli ilçesine yapilan hizmetler nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

|