BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI SPORA YÖNLENDİRMELİYİZ”

Türk atletizmindeki efsane ismi eski milli atlet Semra Aksu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 24.08.2017
|

Ziyarette Aksu’ya, CHP Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir ile CHP Aydin Il Baskan Yardimcisi Özlem Burcu Ugan Sevim’de eslik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ege Bölgesi sorumlusu görevini de yürüten Aksu, atletizmde 2000’li yillarda birçok Türkiye rekoruna imza atip, besyüz’den fazla madalyanin sahibi olmustu.

Aksu, spor politikalari ve sporla ilgili projeler hakkinda karsilikli fikir alisverisinde bulunmak için Baskan Çerçioglu’nu ziyaret ettigini belirterek, Baskan Çerçioglu’nun basarilariyla Türkiye’ye örnek olmus bir bayan oldugunu ifade etti.

Yapilan nazik ziyaretten dolayi eski milli atlet Aksu’ya tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Gençlerimizi ve çocuklarimizi spora yönlendirmemiz gerekiyor. Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmanin en önemli yolu spordur. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak bu konuya çok önem veriyoruz” seklinde konustu. Baskan Çerçioglu, Aksu’ya çalismalarinda basarilar diledi.

|