BÜYÜKŞEHİR KUYUCAKLI AVNİ’NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan doğuştan engelli Avni Akyol’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
Haber Tarihi: 16.08.2017

Engellilerin yüzünü güldüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, örnek hizmet ve yatirimlarin yaninda engelli vatandaslara da umut olmaya devam ediyor. Büyüksehir yetkilileri tarafindan 23 yasindaki Akyol’a akülü tekerlekli sandalyesi ulastirildi.

Sosyal Belediyecilik anlayisiyla hizmet üreterek engellilerin hayatlarini kolaylastiran projeleri hayata geçiren Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Akyol ailesi   “Allah Baskanimizdan razi olsun. Bizim yüzümüzü güldürdü. Yalniz olmadigimizi bir kez daha hissettirdi. Özlem Çerçioglu her zaman engellilerin yaninda olmustur” diyerek duygularini ifade ettiler.

“AMACIMIZ AYDIN’DA ENGEL BIRAKMAMAK”

Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak engellilere yönelik projelerin artarak devam edecegini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Amacimiz Aydin’da tek bir engel birakmamak” diyerek her zaman engelli vatandaslarin yaninda olacagini belirtti.