BÜYÜKŞEHİR YAZ ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri 2017 Yaz Etkinlikleri, 17 ilçede 26 Kültür Merkezinde öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla devam ediyor.
Haber Tarihi: 24.07.2017
|

19 Agustos’a kadar devam edecek olan yaz döneminde; çocuk ve gençlere saglikli bir yasam kültürünü benimsetmek,  ögrencilerin zamanlarini en kaliteli ve verimli sekilde geçirmelerini saglamak için etkinlikler hazirlayan Kültür Merkezleri;  ögrencilerin var olan yeteneklerini açiga çikarmakla beraber yeni beceriler kazanmalarini ve bu becerileri eglenerek ögrenmelerini de sagliyor.

Kültür Merkezlerinde Yüzme, Basketbol, Futbol, Voleybol, Modern Dans, Tenis, Jimnastik, Masa Tenisi, Badminton, Gitar, Resim, Baglama, Halk Oyunlari, Keman, Bale, Mental, Aritmetik, Akil Oyunlari ve daha bunun gibi birçok sosyal kulüp faaliyeti ücretsiz olarak Aydin halkinin hizmetine sunuldu.

Ayrica, Kültür Merkezleri bünyesinde hizmet veren Bilim ve Deney Evi'nde bu yil ilk kez gerçeklesen botanik kulübüne de ilgi yogun olmaya devam ediyor.

Kültür Merkezleri yaz etkinliklerinden duyduklari memnuniyeti dile getiren ögrenci ve veliler Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini ilettiler.

|