BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE’DE ÇOK AMAÇLI SALONLARININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, geçtiğimiz aralık ayında, temelini attığı Çine Çok Amaçlı Salonlarının açılışını yoğun bir kalabalık önünde gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 30.06.2017
|

Eski Aydin Milletvekili Fatih Altay, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer,  Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, Ilçe Baskanlari ve Muhtarlar ile Sivil Toplum Kuruluslari, tarafindan karsilanan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin sevgi gösterileriyle alana geldi.

   Sayin Milletvekilim ve degerli Ilçe Baskanlarim, muhtarlarim, sivil toplum kuruluslari temsilcileri ve hiçbir zaman hakkini ödemeyecegim beni yalniz birakmayan saygideger Çineliler hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum hos geldiniz diyerek sözlerine baslayan Baskan Çerçioglu, “Siz çok sanslisiniz çok çaliskan bir Belediye Baskaniniz var.  Biz her zaman Çine’ye hizmet etmeye geldik. Ya temel atariz ya da hizmet binamizi açariz. Her zaman söylüyorum Turist Ömer gibi gelip geçmeyiz. Biz size 2014 yilinda söz verdik. Salih Baskanimla birlikte Çine için 18 saat çalisacagiz diye. Bu kalabaligi gördükten sonra kim tutar bizi, Çine hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu zamana kadar 35 milyonluk yatirim yaptik yapmaya da devam edecegiz. En az bunun 2 kati daha yatirim yapmayi hedefliyoruz. Bizde Sayin Baskanimla beraber gece gündüz emrinizdeyiz. Çok degerli Çineliler az önce Sayin Baskanimin dedigi gibi 6 ay önce sizlerle beraber temelini atmistik ve sizlere bu kürsüden her ikimizde söz vermistik. 6 ay sonra çok amaçli salonlarimiz ve dügün salonumuz hizmetinizde olacaktir diye, simdi bu sözümüzü yerine getirmenin gururunu onurunu yasiyorum sag olun var olun. Artik gelenek oldu Allah bizi nazarlardan saklasin hocamdan güçlü bir nazar duasi istiyorum Çine’nin güzel insanlarina nazar degmesin” seklinde konustu.

   Konusmalarinin ardindan açilis kurdelesini katilimci protokol ile birlikte kesen Baskan Çerçioglu Çine’mize hayirli olsun dedi.

   Baskan Çerçioglu ve beraberindeki heyetle açilisi yapilan tesisi gezen Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi Konservatuari tarafindan verilen vals gösterisini izledi. Sonrasinda kendisinin vals yapmasi da izleyenlerden büyük alkis aldi. Fotograf çekilmek isteyenleri kirmayan Baskan Çerçioglu vatandaslarla bol bol fotograf çektirip Çine’den ayrildi.

|