DÜNYANIN 8. HARİKASI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 'Dünyanın 8. harikası' diyerek hizmete açtığı Bozdoğan’ın Kemer Barajı’ndaki Arapapıştı Kanyonu, ziyaretçi akınına uğruyor.
Haber Tarihi: 05.06.2017
|

HER GÜN YÜZLERCE ZIYARETÇI AKIN EDIYOR

Dogal olusumunun yani sira antik dönemden kalma sehir kalintilari ile tarih ve doganin birlestigi muhtesem bir yer olan kanyon, Efeler ve çevre ilçelerin yani sira komsu illerden de gelen yüzlerce vatandas ile bulusuyor.

GÖREN HAYRAN KALIYOR

Her geçen gün ilgi artarken ziyaretçilerinin ugrak yeri olan Arapapisti kanyonunu tekne ile gezen vatandaslar, essiz güzellikte olan dogaya hayran kaldilar. Bol bol fotograf çekilip dogayi inceleyen vatandaslar, gezi sonrasinda unutamayacaklari bir gün geçirdiklerini ifade ettiler. 

ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR EDIYORUZ

Dünyanin 8. Harikasini Aydinlilarla bulusturan ve bu harika yeri görme firsatini saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden vatandaslar “Daha önce böylesine güzel bir dünya harikasinin farkinda bile degildik. Tekne gezisi yaptik, doganin güzelligi karsisinda adeta kendimizden geçtik. Gerçekten çok etkilendik. Arapapisti Kanyonu'nu gezip görmemizi saglayan Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” dediler.

380 metre yüksekliginde, 6 kilometre uzunlugu ile benzersiz bir doga harikasi olan Arapapisti Kanyonunda kaya mezarlari, harika bir dogal güzellik, birçok bitki örtüsü ve  birçogu kitaplarda gördügümüz hayvanlar bulunuyor. Bozdogan’in Kemer Baraji’ndaki Arapapisti Kanyonu essiz güzelligi ile ziyaretçilerini  misafir etmeye devam edecek.

|