KÜLTÜR MERKEZİNDEN MASA TENİSİ TURNUVASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri öğrencileri arasında “Masa Tenisi Turnuvası” gerçekleştirildi.
Haber Tarihi: 27.05.2017

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi'nde gerçeklestirilen turnuvaya 200 ögrenci katildi. Ögrenciler dereceye girebilmek için kiyasiya yaristilar.  Her oyun sonrasinda kazanan ögrenci büyük sevinç yasarken, turnuvayi izleyen veliler de büyük heyecan yasadi. Turnuva sonunda 2. kademede Baris Demiröz, 1.kademede Soykan Yavuz sampiyon oldu. Masa tenisinde ter döken ögrenciler daha sonra çesitli oyunlarla stres attilar.

Dereceye giren ögrenciler degisik hediyelerle ödüllendirilirken, veliler ve ögrenciler  Kültür Merkezlerini Aydin’a kazandiran Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ettiler.