BAŞKAN ÇERÇİOĞLU SULTANHİSAR ÇİLEK FESTİVALİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘Tarihin gizemi Çileğin kokusuyla buluşuyor’ sloganı ile bu yıl 48.’si düzenlenen Uluslararası Sultanhisar, Nysa, Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.
Haber Tarihi: 19.05.2017
|

Festivale CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz’da katilirken Baskan Çerçioglu, festival alanina Sultanhisar halkinin alkislari esliginde geldi.

Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Baskan Çerçioglu verdigi desteklerden ve katilimindan dolayi tesekkür ederken plaket takdim etti.

Baskan Çerçioglu yaptigi konusmada Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ile birlikte ortak fikirle Sultanhisar’a en iyi hizmet vermek için çalistiklarini belirterek, “Sizler çok sanslisiniz. Çok çaliskan bir belediye baskaniniz var. Osman baskanla beraber gece gündüz size hizmet etmek için çalisiyoruz. Her türlü alt yapi, üst yapi ve sosyal sorumluluk projelerinde  ortak çalisiyoruz. Bu güzel festival için emegi geçenleri kutluyorum” sözleri festival alanindaki vatandaslardan büyük alkis aldi.

Büyüksehir Belediyesi kadin mehteran takimi festivale ayri bir renk katti. Ukrayna, Gürcistan ve Kuzey Osetya, Sultanhisar halk oyunlari ekipleri oyunlarini sergilerken festivalde güzellik yarismalari ile çesitli etkinliklerde ilgi gördü.

|