ENGELLİ ANNELERİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü nedeniyle Aydın Tekstil Parkta engelli anneleri ile birlikte etkinlik düzenledi.
Haber Tarihi: 14.05.2017

“ÇERÇIOGLU ENGELLILERIN ANNESIDIR”

Etkinlikte konusma yapan Alti Nokta Körler Dernegi Baskani Bayram Özen, “Basta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim, tüm sehit anneleri, engelli annelerimizin sevgilisi, “Engelli Annesi” dedigimiz Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’nun Anneler Günü’nü kutluyorum. Her zaman yanimizda olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Baskan Çerçioglu’na tüm engelliler adina çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Engelli anneleri,  günün anlam ve önemini belirten pastayi hep birlikte kestiler. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun özel günde etkinlik düzenlemesi ve kendilerini unutmamasi nedeniyle Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.