BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 23 NİSAN ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ÜNLÜ YAZAR KULİN’İN İMZA GÜNÜNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezlerinin düzenlendiği 23 Şenlikleri kapsamında Aydın’a gelen Ünlü Yazar Ayşe Kulin’in imza gününe katıldı.
Haber Tarihi: 26.04.2017
|

Sükran Güngör- Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda gerçeklesen etkinlige CHP Il Baskani Bayram Inci, CHP Kadin Kollari Il Baskani Ayse Özdemir, vatandaslar ve çok sayida ögrenci katildi.  Aydinli edebiyatseverler ve ögrencilerle bulusan yazar Ayse Kulin kitaplarini imzaladi, okurlariyla sohbet etti.

Çagdas Türk Edebiyati’nin çok satan yazarlarindan Ayse Kulin’in, imza gününe katilan Baskan Çerçioglu, özellikle çocuklarin yogun ilgiyle karsilasti.

Ögrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini, üç gün boyunca Atatürk Kent Meydani’nda gönüllerince kutlamalarini saglayan ve çok sevdikleri yazar Ayse Kulin ile bulusturan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.  Baskan Çerçioglu, söylesinin ardindan Kulin’e çiçek hediye ederken vatandaslar Kulin’e kitap imzalatmak için uzun kuyruk olusturdular.

TOPUKLU EFE’YI ZIYARET ETTI

Türk Edebiyati’nin usta isimlerinden Ayse Kulin imza gününden önce Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

Baskan Çerçioglu, Kulin’e nazik ziyaretleri ve sözleri nedeniyle tesekkür etti. Ziyaretin ardindan ünlü yazar Kulin, Füreya, Türkan ve Sit Nene’nin Masallari adli kitaplarini imzalayarak Baskan Çerçioglu’na hediye etti.

|