BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇOCUKLARIN BAYRAMINA ORTAK OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çeşitli programlar hazırladı.
Haber Tarihi: 22.04.2017
|

Atatürk Kent Meydaninda 22-23-24 Nisan boyunca düzenlenecek senliklerde, çocuklarin doyasiya eglenmeleri için aktiviteler gerçeklestiriliyor.

Senliklerin ilk günüde çocuklarla bulusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu çocuklar sevgi gösterileri ve alkislarla karsiladi. Baskan Çerçioglu gelecegin teminati olan çocuklarin bayram sevinçlerine ortak olurken, miniklerin fotograf istegini kirmayarak bol bol fotograf çekildi.

ÇOCUKLARDAN BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Atatürk Kent Meydaninda gönüllerince eglenen Çocuklar, Atatürk’ün kendilerine armagan ettigi bayrami coskuyla kutlamalarini saglayan Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.  

23 Nisan’i ilk defa böyle keyifle ve gönüllerince kutladiklarini belirten çocuklar, “Atatürk Kent Meydani’nda kurulan oyun gruplari ve sahnelenen dans gösterileriyle unutamayacagimiz bir bayram geçirip, gönlümüzce egleniyoruz. Ayrica çok sevdigimiz Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun, bayramimiza ortak olmasindan dolayi çok mutlu olduk. Kendisine tesekkür ediyoruz” diyerek duygularini ifade ettiler.

“HAYALLERINI RENKLENDIR” SERGISI

Senliklerin ilk gününde Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde, ögrencilerin yil boyunca yaptigi çalismalardan olusan “Hayallerini Renklendir” adli resim sergisi sanatseverler tarafindan büyük begeni topladi. Çocuklarin yogun ilgi gösterdigi sergi 22-24 Nisan tarihleri arasinda ziyaretçilerine açik olacak.          

|