AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN KOÇARLI ÖZEL KONSERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Koçarlı halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.
Haber Tarihi: 07.04.2017

Geçen ay Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan hizmete açilan Koçarli Hizmet Binasi ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda,  Aydin Büyüksehir Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu ilçelerdeki ilk konserini Koçarli halkina verdi.

Sef Murat Akyüzlü yönetimindeki Türk Sanat Müzigi Korosu, birbirinden güzel eserlerin seslendirildigi gecede izleyiciden tam not aldi.

Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, “Halkim adina Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Özlem Çerçioglu’na bizi sanatla bulusturdugu için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Koçarlili sanatseverler sanata ve sanatçiya destek veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.