AYDINLI SANATSEVERLER ” ARTİZ MEKTEBİ” OYUNUYLA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun Tiyatro Atölyesi kursiyerlerinin oynadığı “Artiz Mektebi” adlı oyun salondakilere kahkaha dolu bir akşam yaşattı.
Haber Tarihi: 05.04.2017

Kandemir Konduk ve Müjdat Gezen ’in yazdigi Yönetmenligini Halil Uzel, Cafer Ilhan, Deniz Hasbioglu’nun yaptigi oyunun konusu; Ali ve Nesrin isimli iki gencin  paraya karsi verdikleri mücadeleleri, yillar sonra ayni okulda karsilasan iki ögretmenin, yillara dayanan müthis asklarinin tiyatro sahnesinde canlandirildigi komedi tarzi oyun salonu dolduran seyirciler tarafindan büyük alkis aldi.

Oyun sonunda Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu egitmenleri tarafindan oyunculara katilim belgeleri verildi. Bunun yani sira gecen gün vefat eden Türk sinemasinin usta oyuncusu Halit Akçatepe’nin fotografini sahneye koyan oyuncular efsane ismi andi.

Tiyatro severler sanata ve sanatçiya deger veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.