BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ’Nİ İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kemer Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Atatürk Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.
Haber Tarihi: 30.03.2017

Çalismalar hakkinda firma yetkililerinden bilgiler alan Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Spor Kompleksi Aydin’in yillardir eksikligini duydugu çok önemli bir ihtiyaci giderecek.  Ayrica, yetenekli genç sporcularimiz için saglikli bir alt yapi kaynagi olacaktir. Aydin’dan  Türkiye sampiyonlari çikaracagiz. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapi imkanlarini hazirlayalim.” seklinde konustu.

Olimpik yüzme havuzlu tesis, Aydin’dan sampiyonlar yetistirecek

Atatürk Spor Kompleksi, 22 bin metre kare alanda ve 24 milyon TL maliyeti olacaktir. Içerisinde; açik olimpik yüzme havuzu, kapali yari olimpik yüzme havuzu,  tenis kortlari, engelli çocuk ve vatandaslarin yararlanabilecegi rehabilitasyon havuzlari, terapi merkezi, kafeteryalar, yesil alan ve otoparklar bulunmaktadir. Tesis bünyesindeki günes enerji panelleri ile gün içinde harcadigi enerjisini kendisi üretecek.