BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ’Nİ İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kemer Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Atatürk Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.
Haber Tarihi: 3.30.2017

Çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Spor Kompleksi Aydın’ın yıllardır eksikliğini duyduğu çok önemli bir ihtiyacı giderecek.  Ayrıca, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır. Aydın’dan  Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapı imkanlarını hazırlayalım.” şeklinde konuştu.

Olimpik yüzme havuzlu tesis, Aydın’dan şampiyonlar yetiştirecek

Atatürk Spor Kompleksi, 22 bin metre kare alanda ve 24 milyon TL maliyeti olacaktır. İçerisinde; açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu,  tenis kortları, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar bulunmaktadır. Tesis bünyesindeki güneş enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjisini kendisi üretecek.