“LATMOS” BELGESELİ, AYDINLILARLA BULUŞTU

Beşparmak Dağları’nda yer alan 8 bin yıllık Antik Latmos Kenti’nin geçmişten günümüze kadar gelen kültürel zenginliği, belgesel haline getirilen Latmos’un Türkiye galası Aydın Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yıldız Kenter-Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Haber Tarihi: 28.03.2017
|

Latmos Belgeseli’nin yönetmenliginde Yavuz Pullukçu’nun, senaryosunda Hasan Cüneyt Bozkurt’un imzasi bulunuyor.

Galaya Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Vali yardimcisi Ömer Faruk Günay, CHP il baskani Bayram Inci, Dondurmak Gaymak , Iftarlik Gazoz gibi filmlerin yönetmeni  Yüksel Aksu ve Aydin Büyüksehir bürokratlari  katildi. Aydinlilarin yogun ilgi gösterdigi galada belgesel ilgiyle izlendi.

Özlem Çerçioglu, bu güzelligin kaybolmamasi ,korunmasi ve tanitimi amaciyla bölgede arastirma ve gözlem yapacak herkesi Büyüksehir belediyesi tarafindan yapimi mayis ayinda bitecek olan Latmos Ziyaretçi Merkezi’ne davet etti.

Bir çok ülkede festivale katilan  ve en son olarak Hindistan’da en iyi belgesel ödülü alan Yönetmen Yavuz Pullukçu Aydin Büyüksehir Belediye Baskan’i Özlem Çerçioglu’na katkilarindan dolayi tesekkür etti.

Gala gösterimi sonunda çekim ekibine plaket verildi.

|