CHP MİLLETVEKİLLERİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLUNA ZİYARET

CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan ve Murat Bakan..
Haber Tarihi: 24.02.2017

CHP Grup Baskan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Izmir Milletvekilleri Tuncay Özkan ve Murat Bakan, Artvin Milletvekili Ugur Bayraktutan, Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, Mugla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Akin Üstündag’in aralarinda bulundugu CHP’li milletvekilleri ile CHP Aydin Il Baskani Bayram Inci, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu makaminda ziyaret etti.

Ziyarette bulunan milletvekilleri adina konusan CHP Grup Baskanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel;

“Aydin’da yemek yedigi restoranda sag bacagindan silahla vurulan CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Aydin Milletvekili Bülent Tezcan’a yapilan silahli saldiriyla ilgili olarak açilan davanin ilk durusmasina katilmak için bugün buradayiz. Basarili Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu da makaminda ziyaret ettik. Kendisi Türkiye’nin gururu olan bir Belediye Baskanidir. Nazik karsilamasi ve ilgisi için tesekkür ederiz.” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise yapilan bu nazik ziyaretten ötürü CHP’li Vekillere tesekkür etti.