ANADOLU OKULLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TÜRK BAYRAĞI

Gaziantep Anadolu Okulları Kurucusu Ünsal Ören Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu‘nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 06.02.2017

Aydin’a Anadolu Okullarinin subesini açmak istediklerini belirten Ören, “Insani kazanirsaniz herseyi kazanirsiniz. Insani kazanmak için de yürekli olmak gerekir. Aydin bu yüzden çok sansli. Yürekli ve basarili bir kadin büyüksehir belediye baskanlari var. Baskan Çerçioglu’nun hizmetlerini ilgiyle ve yakindan takip ediyoruz” diye konustu.

Yerel yönetimler olarak egitime katki sunduklarini ve sunmaya devam edeceklerini belirten Baskan Çerçioglu, Anadolu okullari egitim kurumlarina çalismalarinda basarilar diledi.

Gaziantep Anadolu Okullari Kurucusu Ünsal Ören, ziyaret anisina Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çerçeveli Türk bayragi hediye etti.