BAŞKAN ÇERÇİOĞLU; “AYDIN İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Apaydın ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu‘nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 06.02.2017
|

“ÇERÇIOGLU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLMUSTUR”

Ankara Aydinlilar Egitim Kültür ve Dayanisma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Halil Apaydin, yapilan çalismalar ve dernek hakkinda bilgiler vererek, “15 Ocak 2017 günü genel kurulumuzu yaptik. Yeni yönetimimiz ile birlikte Türkiye’ye örnek olmus Baskan Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmek istedik. Ankara’da hemserilerimiz için çesitli sosyal etkinliklerimiz oluyor. Ayrica Ankara’da Aydin tanitim günleri yapmayi planliyoruz. Aydin’i dünyada tanitmak bizim öncelikli hedefimiz. Baskanimizin destegi ile birlik beraberlik içerisinde çalisarak ilimizi daha ileriye tasimayi hedefliyoruz” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayi dernek baskani ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Aydin’in ismini daha yukarilara tasimak ve ilimizi tanitmak için elimizden geleni yapmaya haziriz. Aydin için hep birlikte çalisacagiz. Ankara Aydinlilar Egitim Kültür ve Dayanisma Dernegi’ne yaptigi basarili çalismalarinin devamini diliyorum” diye konustu. 

|