BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ATAEYMİR’İ SANATLA BULUŞTURDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Karacasu’nun Ataeymir Mahallesi'ndeki düğün salonunda çocuklar için “Ceviz ile Karınca Dost Olunca” adlı müzikali ve yetişkinler için “Aşkın İki Yüzü” adlı iki perdelik oyunu sahneye koydu.
Haber Tarihi: 03.02.2017
|

Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu, Karacasu’nun Ataeymir Mahallesi'nde gündüz seansinda, genel sanat yönetmenligini Hilal Hasanov’un, yönetmenligini Taner Barlas’in yaptigi “Ceviz ile Karinca Dost Olunca” adli müzikli çocuk oyununu sahneye koydu. Çocuklarin keyifle izledigi oyunun ardindan, ayni günün aksami yetiskinler için, yönetmenligini Genel Sanat Yönetmeni Hilal Hasanov’un, yardimci yönetmenligini Umut Kaya’nin yaptigi “Askin iki yüzü” adli iki perdelik tiyatro oyunu sahnelendi.

Aksam yetiskinler için düzenlenen tiyatroya Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, Baskan Yardimcisi Erdinç Gümüs, Mahalle Muhtari Gültekin Uysal, Yeniköy Muhtari Ismail Girgin, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR ETTILER

Ataeymirliler, ilk kez izledikleri tiyatro oyunundan çok keyif aldiklarini, unutamayacaklari bir aksam geçirdiklerini söyleyerek Karacasu’yu sanatla bulusturan Baskan Çerçioglu’na çok tesekkür ettiler. Mahalle Muhtari Gültekin Uysal, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederek, “Baskan Çerçioglu, sehir tiyatrosunu mahallemize getirdi. Bizleri ilk kez tiyatro ile bulusturdu. Halkim adina kendisine ne kadar tesekkür etsem azdir” diye konustu.

Oyunu sahneleyen tiyatro ekibine çiçek veren Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, bu imkani saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|