BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “AYDINLININ YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAM”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mahalle muhtarlarıyla daha güçlü bir iletişim kurarak mahallelerinde yaşanan sorunları yakından takip etmek, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgiler vermek ve bilgi almak amacıyla Bozdoğan ve Yenipazar ilçeleri mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: 26.01.2017
|

Aydin için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldigi günden bu güne hizmetlerini gerçeklestiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu muhtarlarla bir araya gelerek fikir alisverisinde bulundu.

Toplantida simdiye kadar Bozdogan ve Yenipazar ilçesinde yapilan çalismalar hakkinda ASKI Genel Müdürlügü ve Fen Isleri Dairesi yetkililerinden bilgiler alan Baskan Çerçioglu, çalismalarin arttirilmasini, asfalt ve parke yol yapilmayan hiçbir mahallenin kalmamasi gerektigini söyleyerek Bozdogan ile Yenipazar’daki mahallelerimizin ihtiyaçlarinin büyük ölçüde bitirilmesi talimatini verdi.

Bozdogan ve Yenipazar’dan gelen 40 kisilik Muhtar heyetinin görüs ve taleplerini dinleyen Baskan Çerçioglu “Sizler beni buraya seçtiniz ben Aydinlinin yüzünü kara çikartmam. Halkimiza verecegimiz hizmet çalismalarimizda Muhtarlarimizin önemi çok büyüktür. Tek amacimiz vatandaslarin istegi dogrultusunda Aydin halkina kaliteli hizmet vermekdiye konustu.

Muhtarlar Bozdogan ve Yenipazar’a yaptigi hizmetlerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler ve hatira fotografi çektirdiler.

|