BÜYÜKŞEHİR’DEN KARPZULU’YA TİYATROLU AÇILIŞ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezonda perdelerini Karpuzlu Doktor Mustafa Yaman Düğün Salonunda açtı.
Haber Tarihi: 20.01.2017

Karpuzlu’da yenilenen Mustafa Yaman Dügün Salonu açilisina da renk katan Büyüksehir tiyatrosu “Bir evlenme teklifi”, “Sair evlenmesi” isimli iki oyun ile sahne aldi.

Sehir tiyatrosunu Karpuzlu halki ilgiyle takip ederken genel sanat yönetmenligini Hilal Hasanov’un yaptigi oyunlar büyük alkis aldi.

Karpuzlu Doktor Mustafa Yaman Dügün Salonu açilisina renk katan Aydin Büyüksehir Belediyesi sehir tiyatrosunu Karpuzlu’ya gönderen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu her zaman bizlere destek olmustur.  Vermis oldugu desteklerden dolayi Karpuzlu halki adina  Büyüksehir Belediye Baskanimiz sayin Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” diye konustu.