BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, KARACASU VE SULTANHİSARLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yönetimlerin en önemli ayağını oluşturan ve halkın sesini birinci ağızdan aktaran muhtarlardan, Karacasu ve Sultanhisar İlçeleri Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: 25.01.2017
|

Muhtarliklar araciligiyla tüm mahallelerin sorunlarina kisa sürede çözüm üretmek ve halkin beklentilerine cevap verebilmek amaciyla Karacasu ve Sultanhisar’dan gelen 40 kisilik Muhtar heyetinin görüs ve taleplerini dinleyen Baskan Çerçioglu, “Muhtarlarimiz, halkimiza verecegimiz hizmet çalismalarimizda önemli bir yere sahiptir. 2017 yili sonuna kadar Sultanhisar ve Karacasu’daki mahallelerimizin ihtiyaçlarini büyük ölçüde giderecegiz” dedi.

          “Bu toplantilari muhtarlarimizla birlikte mahallelerimize daha etkin hizmet verebilmek adina yapiyoruz. Muhtarlarimizla iletisimimizi hiç koparmadan bu toplantilarimiza devam edecegiz.” ifadelerini kullandi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu 2017 yili sonuna kadar Karacasu ve Sultanhisar da yapilacak olan hizmet ve yatirimlar hakkinda muhtarlari bilgilendirirken, muhtarlarin kendilerine ilettigi taleplerini hizmet programi içerisine alinacagini kaydetti.

Muhtarlara yapilan hizmetlerden memnun olup olmadigini soran Baskan Çerçioglu’na muhtarlar, çalismalar ile ilgili memnuniyetlerini belirtiler.

ASKI ve Fen Isleri ekiplerine tesekkür eden muhtarlarimiza Baskan Çerçioglu “bir dediginizi iki etmem siz isteyin biz yapalim” ifadelerini kullandi.

Karacasu ve Sultanhisar’a yaptigi hizmetlerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler ve hatira fotografi çektirdiler.

|