BÜYÜKŞEHİR TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI GRİBE KARŞI DEZENFEKTE EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı soğukların başlamasıyla birlikte toplu ve kapalı ortamlarda salgın hastalıklara neden olan virüslerin yayılmasını önlemek amacıyla şehir içinde toplu taşıma faaliyetini sürdüren 160 araçta dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.
Haber Tarihi: 10.01.2017
|

HALKIMIZN SAGLIGI HERSEYIN ÖNÜNDE

Yapilan çalisma ile ilgili bilgi veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Kis aylarinda ortaya çikan bulasici hastaliklari önlemek, hemserilerimizin daha saglikli ve konforlu seyahat etmelerini saglamak amaciyla otobüslerin içleri özel temizlik malzemeleriyle dezenfekte ediliyor. Aydinli vatandaslarimizin sagligini düsünmek bizim asli görevimizdir” dedi.  

ÖZEL HALK OTOBÜSLERINDEN BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Toplumsal yogunluklarin yasandigi yerlerde gerekli saglik tedbirlerinin alinmasi gerektigini belirten Aydin Efeler Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Baskani Okan Yalçin, “Sehiriçi toplu tasima araçlarimizin dezenfekte edilmesiyle daha saglikli ve hijyenik bir ortamda yolcularimizin seyahati saglandi. Bu çerçevede Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na Aydinlilar ve soför arkadaslarim adina tesekkür ediyorum” diye konustu. 

|