BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi karla mücadeleye aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 07.01.2017

Çalismalar, Efeler ilçesinde pasa yaylasi, Karaköy, Zeytinköy mahalleleri, Kösk ilçesi Sariçam mahallesi, Sultanhisar ilçesi Malgaçmustafa, Uzunlar, Demirhan yollarinda, Nazilli ilçesi Yaylapinar, Karahalli, Esentepe, Akpinar, Kahvederesi, Asagi Yakacik, Ovacik, Asagi-yukari  Örencik, Catak, Apaklar, Kayikçilar, Aksu, Izmir baglanti yollari, Kuyucak ilçesi Ovacik, Yukari yakacik, Musakolu, Saricaova, Yesildere, Belenova, Kayran, Ören, Tasoluk ile Buharkent Gündogan, Emirciler,Ericek mahallerinde iki gündür devam etti.

Kar küreme ve tuzlama çalismalarinin yani sira karlarin kapattigi yollar ekipler tarafindan açildi. Il genelindeki yapilan çalismalar nedeniyle vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediyesine tesekkür ettiler.