BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN VEFA ÖRNEĞİ

Merhum İsmet Sezgin’in ismi Bayındırlık Bulvarına veriliyor. Yarın saat.14.00’da Bayındırlık Bulvarı’na, eski Aydın Belediye Başkanlarından ve TBMM Başkanı merhum İsmet Sezgin isminin verilmesi sebebiyle anma töreni düzenlenecek.
Haber Tarihi: 05.01.2017

Bayindirlik Bulvarinda gerçeklestirilecek törende Ismet Sezgin’in ailesi de hazir bulunacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi Aralik ayi olagan toplantilarinin ilk birlesiminde Efeler ilçesi Bayindirlik Bulvari’nin isminin Ismet Sezgin Bulvari olarak degistirilmesi kararini almisti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ülkemizin yetistirdigi nadir politikacilardan olan merhum Ismet Sezgin’in isminin Bayindirlik Bulvarina verilmesinden dolayi mutlu oldugunu belirterek, “Merhum Ismet Sezgin’in ülkemize yaptigi hizmetler ve ifa ettigi görevler takdire sayandir” dedi.