BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU BİR AYDA 5 BİN İZLEYİCİYE ULAŞTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla 2016-2017 Tiyatro sezonuna İlçelerde sahne alarak başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Atça’da merhaba dediği sezonda 1 ay içerisinde 5000 izleyici sayısına ulaşarak, hayatında ilk kez tiyatro izleyen çocukların alkışlarıyla ödüllendirildi.
Haber Tarihi: 02.01.2017

AYDIN VE ILÇELERINDE TIYATRO IZLEMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK

Büyük bir çogunlugu ilk kez tiyatro izleyen çocuklardan olusan izleyicilere Aydin Büyüksehir Belediyesi Çocuk Dergisi dagitildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun selam ve sevgileri ile karsilasan çocuklar Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

Her Sali çesitli ilçe ve mahallelerde oyunlarini sergileyen Sehir tiyatrosu Çarsamba Günlerinde ise Yildiz Kenter-Sükran Güngör sahnesinde Çocuk oyunuyla minik izleyicilerini bekliyor.

10 Ocak Söke ve 17 Ocak Incirliova da sahne alacak olan sehir tiyatrosu ekibinin yetiskinlere yönelik hazirlamis oldugu oyunu ise çok yakinda izleyicisi ile bulusacak.