BÜYÜKŞEHİR İL GENELİNDE ALT YAPIYI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, İstiklal Mahallesi Muğla Karayolu üzerinde kanalizasyon alt yapı çalışması gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: 25.11.2016

Aydin genelinde “sorunsuz alt yapi” için çalismalarini sürdüren ASKI ekipleri,  Istiklal Mahallesi kanalizasyonun büyük bir alana hizmet veren kanalizasyon kollektör hattini yenilerken, mahalle sakinleri Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne il genelinde yapilan alt yapi çalismalari dolayisiyla tesekkür etti.

ASKI ekipleri kanalizasyon altyapi yenileme çalismalarinda eskiyen borularin yerine 200 mm çapinda yeni beton borularin döseme çalismasini gerçeklestiriyor. Yapilan bu çalisma ile Istiklal Mahallesi sakinleri sorunsuz ve çagdas bir alt yapiya sahip olacak.