CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ALTAY’DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

İstanbul Milletvekili, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 02.11.2016

Altay, yaptigi ziyarette, “CHP Genel Baskan yardimcimiz Bülent Tezcan’a geçmis olsun dileklerinde bulunmak için Aydin’a geldim. Genel Baskan Yardimcimiza yönelik saldiriyi siddetle kiniyorum. Bu vesileyle parlamentoda birlikte çalistigim basarili bir Büyüksehir Belediye Baskani olan Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmek istedim. Sayin Baskan Çerçioglu’nun basarilarinin devamini dilerim.” diye konustu.

Istanbul Milletvekili CHP Grup baskan Vekili Sayin Engin Altay’a “Efeler Diyari Aydin’a hos geldiniz” diyen Baskan Çerçioglu, “Keske Aydin’a böyle üzücü bir olay için degil de, Aydin’a yapilan bir yatirimin açilisi için gelseydi. En kisa zamanda Sayin Altay, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirecegi yatirimlarin açilisina katilacaginin sözünü verdi. Nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum” seklinde konustu.