AYDIN BÜYÜKŞEHİR KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat bir Kurban Bayramı geçirmesi için tüm tedbirlerini almış durumda.
Haber Tarihi: 10.09.2016
|

Vatandaslarin rahat bir bayram geçirebilmesi adina tüm hazirliklari yaptiklarini kaydeden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Ekiplerimiz 24 saat esasina göre çalisarak, bayram boyunca yasanabilecek magduriyetleri en aza indirecek” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aski Genel Müdürlügü ekipleri vatandaslara kesintisiz hizmet verebilmek için  24 saat boyunca göreve hazir olacak. Bu kapsamda  toplam 28 adet olmak üzere, 17 ilçede kurban kesim yerlerinin  su sebekeleri ve çesmeleri hazirlanmis durumda. Kurban Bayrami boyunca 24 saat esasina göre çalisacak olan ekiplere vatandaslar herhangi bir sikintilarinda 444 40 09 ve 444 70 09 nolu telefonlardan ulasabilecekler. Ekipler, vatandaslar tarafindan bu telefonlara ulastirilacak olan  her türlü abone, su ve kanalizasyon sorunlarini takip ederek çözüme ulastiracak.

SOKAK VE CADDE TEMIZLIKLERI GECELERIDE DEVAM EDIYOR

Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi  merkezlerdeki ana cadde ve sokaklarda temizlik ve düzenleme çalismalarini da hizlandirdi. Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri bayram öncesi gece saatlerinde de çalismalarini sürdürüyorlar.

Aydin Büyüksehir Belediyesinin denetim ve hizmet götürdügü Kurban Kesim Yerleri;

Efeler Ilçesi: Kurtulus Mh. 2019 sk, Güzelhisar Mh.  7 Eylül Caddesi  kesisimi, Cumhuriyet Mah. Körfez Caddesi(Stadyum Batisi), Hasan Efendi Mah. M.E. Müdürlügü girisi otopar cebi,  Köprülü Mh. Cihanoglu Cami yani, Köprülü Mh.  Veysel Can Parki önü, Mesrutiyet Mh. Ekrem Çiftçi Okulu karsisi, Girne Mah. Eski Tedas Deposu, Girne Mah. Efekent Pazar yeri dogusu, Girne Mah. Malazgirt Meydani Lefkose Bulvari kösesi, Girne Mah. Yavuz Sultan Selim Camii yani, Orta Mah. 234 sk kesisimi, Efeler Mah. 1457 sk Mevlana Camii önü, Fatih Mah. Özcan Özer parki yani, Adnan Menderes Mah.  Yahya Kemal ile Aydin Bulvari kösesi, Adnan Menderes Mah. Mimar Sinan camii yani, Kemer Mah. Ayko Camii önü, Mimar Sinan Mah. Ünal Özgödek Bulvari ve Alteks sitesi kösesi, Mimar Sinan Mah. Sair Ömer Bulvari ve Abacioglu sitesi karsisi otopark cebi, Mimar Sinan Mah .Emir Sultan Camii yani, Zeybek Mah. Toki, Zeybek Mah. Tarim Kredi Kooperatifi önü, Zeybek Mah. Memurlar Kent Sosyal Tesisler Bölgesi, Efeler Belediye Mezbahasi, Efeler Hayvan Pazari, Dalama Mezbahasi

Söke:Hayvan Pazari, Çarsamba Pazari, Tatil Pazari, Cumartesi Pazari,Manavlar Içi, Yenikent Mah. Yenikent Camii arkasi, Çeltikçi Mah Huzur Sitesi, Bagarasi Mah. eski mezbaha tesisleri

Didim:Cumhuriyet Caddesi 75. Sanayi yani, Hayvan Pazar yeri

Kusadasi:Basçesme Mah. su deposu yani, Davutlar Mh. Basdegirmen caddesi eski mezbaha, Güzelçamli Mh. köy deposu yani

Çine: Aydin Büyüksehir Belediyesi Ege Et tesisleri

Bozdogan:Yeni Mh. Mezbaha sk No:5

Karacasu:Yaylali Mah. Tavas Caddesi petrol karsisi

|