ASKİ MOBİL TAHSİLAT DÖNEMİNİ BAŞLATIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürlüğü , bünyesine dahil ettiği 10 adet Mobil Tahsilât Aracı ile hizmeti Aydın halkının ayağına götürüyor.
Haber Tarihi: 12.07.2016

Online uydu baglantili mobil tahsilat araçlari  550 bin aboneye hizmet verecek .Su tahsilat, su tahakkuk ve abone hizmetlerinin de verilebilecegi sekilde dizayn edilen ASKI mobil tahsilât araçlari en ücra noktadaki vatandaslara hizmet verecek.

Mobil tahsilat araçlari ile hizmetin ayaklarina gelecek olmasinin son derece önemli bir belediyecilik hizmeti oldugunu kaydeden vatandaslar, “  Ilçelerde ve Mahallelerde yasli ve engelli insanlarimiz  bulunuyor. Bu  kisiler artik yorulmadan islemlerini yapabilecekler. Böyle bir hizmeti ayagimiza kadar getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na ve ASKI yetkililerine çok tesekkür ediyoruz.” seklinde konustular.