BÜYÜKŞEHİR KOÇARLI’NIN YOLLARINI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: 15.06.2016

Büyüksehir ekipleri çalismalar kapsaminda Kocarli ilçesine bagli Kizilcabölük, Bogaziçi, Hacihamzalar ve Orhaniye mahallesinde bozuk olan yollarin asfaltlama çalismalarini gerçeklestiriyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin mahalle statüsü kazanmis köy yollarinda yapmis oldugu yapim, bakim ve onarim çalismalari araliksiz sürüyor.

Ekipler, Kocarli ilçesine bagli Kizilcabölük ile Baglarcik mahalleleri arasindaki yol çalismalarina devam ediyor. Ekipler, ilçelerde ve kirsaldaki yol yapim, bakim-onarim çalismalarini hizlandirdi. Son olarak, Bogaziçi, Orhaniye ve Hacihamzalar arasindaki yolda sikistirma çalismalari agirlikli olarak zemin iyilestirmesi yapiliyor. Büyüksehir Belediyesi’nin yapmis oldugu yol çalismalarindan memnun olduklarini ifade eden mahalle sakinleri, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini ifade ettiler.