BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

“18-24 Mart Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Sevgi Evleri sakinleri ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Alzheimer Merkezi’nde bulunan yaşlılar bir araya geldi.
Haber Tarihi: 25.03.2016

Sicak bir ortamda gerçeklesen bulusmada Aydin Büyüksehir Belediyesi görevlileri yaslilara ikramda bulunarak Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun gönderdigi çiçekleri takdim ettiler.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezi ögrencilerinin de katildigi bulusmada Alzheimer Merkezi’nde zaman zaman duygu dolu anlar yasandi.

Ayrica Aydin Büyüksehir Belediyesi, Didim Huzur Evi’nde de yaslilar haftasi dolayisiyla etkinlik gerçeklestirdi. Huzur evi sakinleri Yaslilar Haftasi’nda kendilerini unutmayan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.