ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİ KUŞADASI ŞUBESİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası şubesi yönetimi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’un makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 21.01.2016

Dernek olarak 3 yillik kongre süreçlerinin tamamlandigini kaydeden Alevi Kültür Dernekleri Kusadasi Subesi Baskani Ismail Kiranci, Baskan Çerçioglu’nu makaminda ziyaret etmekten duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Kusadasi için yapilacak toplumsal projelerde, Alevi Kültür Dernekleri Kusadasi subesi ile  beraber hareket etmek istediklerini ifade eden, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “ Kusadasi’nin kanayan yaralarini sivil toplum kuruluslarimiz ile birlikte ortak akilla çözmek istiyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayi  dernek baskanimiz ve yönetim kurulu üyelerimize çok tesekkür ediyorum” dedi.