Başkan Çerçioğlu Çineli Muhtarlarla Buluştu, Kapalı Pazaryerini Gezdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Haber Tarihi: 23.10.2015
|

Muhtarlarin sorunlarini dinleyen Baskan Çerçioglu,  daha sonra Çine kapali pazar yerini gezerek pazar esnafina hayirli isler diledi.

Çine ziyaret programinda ilk olarak mahalle muhtarlariyla bir araya gelen Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, muhtarlarin alkislari esliginde Çine’ye geldi. Muhtarlarla tek tek tokalasan Baskan Çerçioglu, Çine’nin Aydin’in önemli ilçelerinden biri oldugunun altini çizerek birçok hizmeti ve projeyi Çine’de hayata geçireceklerini ifade etti.

 

“HIZMET ARTARAK DEVAM EDECEK”

 

Aydin il genelinde oldugu gibi Çine’de hiçbir mahalle muhtarinin sorunu kalmayacagini belirten Baskan Çerçioglu, “Çine çok önem verdigimiz ilçelerimizden birisi. Çine Belediye Baskanimizla fikir alisverisinde bulunarak vatandasa hizmet odakli birçok projeyi hayata geçirdik. Biz vatandasin istekleri dogrultusunda hizmetlerimizi gerçeklestiriyoruz. Çine’de hayata geçirecegimiz projeler artarak devam edecek. Muhtarlarimiz ile birebir görüserek sorunlarini dinleyip, isteklerini yerine getiriyoruz. Ben oldugum sürece Aydin il genelinde oldugu gibi Çine’de de hiçbir muhtarimizin sorunu kalmayacak” diye konustu.

Baskan Çerçioglu ayrica Çine Spor ve Sosyal Tesisi, Çine sehirlerarasi otobüs terminali, Çine Kent Meydani ve çevre düzenlemesi, Çine nikah salonu ve kültür merkezi, kalabak çayi köprüsü projesi, iftaiye binasi, kapali dügün salonu, Çine kati atik aktarma istasyonu projelerinin en kisa sürede hizmete girecegini ifade etti.

Çine’ye yaptigi yatirimlar ile verdigi hizmetlerden dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden Çineli muhtarlar Baskan Çerçioglu’nu alkislarla ugurladilar.

Toplantinin ardindan Baskan Çerçioglu, Çine kapali pazaryerine giderek pazar esnafina hayirli isler diledi. Karsilastigi yogun ilgiden ilerlemekte bile güçlük çeken Baskan Çerçioglu, Çineli vatandaslar ve pazar esnafiyla bol bol sohbet etti.  Pazar alisverisi de yapan Baskan Çerçioglu, daha sonra Çine’den ayrildi.

|