Şehir Tiyatrolarımız Sezonu Açtı

ABST Sükran Güngör Sahnesi'nde gerçeklestirilen tiyatro sezonu açilisina Belediye Baskan Yardimcilari Sefika Çoban, Sümran Ünal, Belediye Meclis Üyesi Altan Güney, Aydin Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahsin Kocaman ve vatandaslar katildi.

Oyun öncesinde savas karsiti konulu kisa bir video sunumu gerçeklestirildi. Fernando Arrabal'in savas karsiti önemli eserlerinden birisi olan "Cephede Piknik" adli oyuna vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Aydinli tiyatro severler için bu yil da önemli bir repertuar hazirladiklarini söyleyen Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina "Yeni bir tiyatro sezonu açilirken Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolari olarak çok mutluyuz ve gelecege umutla bakiyoruz.

Sayin Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'nun destegi ile sürdürdügümüz bu yolculukta bu yil da çok degerli yazarlarin oyunlarini sizler için sahneleyecegiz" dedi.

Belediye Baskan Yardimcisi Sümran Ünal, savasin gerçek yüzünü komedi tarzinda vatandaslarla bulusturan Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyuncularina tesekkür ederek tüm oyuncular adina Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina’ya çiçek takdim etti.

 

|