Çanakkale 1915 Savaş Müzesi Tekrar Aydında

Aydın Belediyesi tarafından geçtiğimiz Aralık ayında Aydınlılarla buluşturulan gezici “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi” vatandaşlar, özellikle öğrencilerin yoğun isteği üzerine kapılarını bir kez daha Aydın’da açacak.
Haber Tarihi: 13.03.2013

18 Mart Sehitler Günü etkinlikleri kapsaminda Aydin’a getirilen gezici müzenin 13 Mart Çarsamba günü(yarin) saat 14:00’de Aydin Belediyesi Sergi Salonunda açilisi yapilacak.

Çanakkale Savasi'ndaki askerlere ait esyalar ve savas malzemelerinin sergilenecegi gezici müzede, Çanakkale Savasi'nda kullanilmis 4 bin parça görsel malzeme, 25 anlatim tablosu, canlandirma çadiri,temsili sehitlik, 1915 çekimli belgesel gösterisi sergilenecek.

Müze, vatandaslar tarafindan 31 Mart Pazar gününe kadar, 09.00-18.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.