10 Haziran 2014 Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 14/05/2014 tarihli Mayis Ayi Meclis Toplantisinin 2. birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Didim Turizm Altyapi Hizmet Birliginde Belediyemizi temsil etmek üzere Meclis Üyeleri Hasan YAVUZ, Seda SARIBAS ve Salih YARMACI’ nin Asil, Meclis Üyeleri Tacettin ÖZDEN, Metin SAKALAR ve Vedat EGE’nin yedek üye olarak seçilmelerine ve bu konuda yapilacak protokolü imzalamak üzere Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’na yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi


3. Jeotermal Kaynak ve Dogal Mineralli su arama-isletme ruhsatlari alinmasi ve ruhsatli sahalarinda Jeotermal Kaynak ve Dogal Mineralli sularla ilgili faaliyetlerin yürütülmesi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Sanayi ve Enerji Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Aydin Büyüksehir Belediyesi Kurumsal Logo Yarismasi düzenlenmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak üyesi oldugumuz ÜNIBEL A.S.'nin sermaye artirimina payimiza karsilik 13.00-TL. istirakte bulunup bulunulmayacagi, bulunacaksa bedelin ödenmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Çocuk Ihmal ve Istismarinin ve Kadina Yönelik Siddetin Önlenmesi ve Farkindalik Yaratilmasi projesi için protokol ve çalisma yapmak üzere Büyüksehir Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’na yetkisi verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna ve Meclis Hukuk Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Aydin Büyüksehir Belediyesi bünyesinde yapilacak olan Hizmet Alimi Ihalelerinin 5393 Sayili Kanunun 67. Maddesi geregi 3 yillik süreyle yillara yaygin yüklemeler seklinde yapilmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. AY-BE Iktisadi Isletmesi Bünyesinde faaliyet gösteren kafeteryalarda satisa sunulacak olan yeni ürünlerin satis fiyatlarinin belirlenmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9. 5393 Sayili Kanunun 50 nci maddesi geregi, atamasi yapilmayan personelin atamalarina esas olmak üzere ekli listede belirtilen görev ünvanlarinin karsilarinda bulunan yeni ünvanlar ile degistirilmesine, 9. derecede 2 adet bos memur kadrosunun 1. derecede 2 adet bos muhasebeci kadrosu ile degistirmek üzere tanzim edilen II SAYILI BOS MEMUR KADRO DEGISIKLIGI cetvelinin tasdikine, cetvele uygun olarak hazirlanan kadro, unvan, sinif ve derece degisikliklerinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10. Aydin Ili Karacasu Ilçe sinirlari içerisinde yer alan alanda hazirlanmis olan “RES (Rüzgar Enerjisinden Elektrik Üretim Tesisi)” amaçli 1/5000 Ölçekli Nazim Imar Planinin incelenmek üzere Meclis Imar ve Bayindirlik Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

11. Ilimizde zeytin ve zeytinyaginin tanitimi amaciyla 1. Zeytin ve Zeytinyagi Hasat Senligi düzenlenmesi hususunun Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna ve Meclis Egitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

12. 5216 sayili Belediye Kanununun 15. maddesi uyarinca Altyapi ve Planlama Koordinasyon Komisyonu kurulmasina ve yapilan seçimler sonunda kurulan komisyonaMuzaffer ERYIGIT, Önder Ercan ATASOY, Serdal DEVECI, Ugur KUL ve Mustafa BAKIRCI’nin üye olarak seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|