Köprülü ve Veysipaşa Mahallesi Muhtarlığı Açıldı

Köprülü ve Veysipaşa Mahallesi Muhtarlığı Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıldı.
Haber Tarihi: 30.03.2013

Köprülü ve Veysipasa Mahallesi Muhtarligi’nda gerçeklestirilen açilista vatandaslar Baskan Çerçioglu’na yogun ilgi gösterdi.
Yeni muhtarlik binasinin açilisindan dolayi çok mutlu oldugunu belirten Köprülü ve Veysipasa Mahallesi Muhtari Murat Aksoy, “Belediye Baskanimiz sayin Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederim. Kendisine sikintilarimizi anlattik ve hemen çözüme kavusturdu. Özlem Hanim olmasaydi sokakta kalacaktik. Bizim sokakta kalmamiza baskanimiz razi olmadi. Belediyemiz tarafindan böyle güzel bir yer bana tahsis edildi. Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’ndan Allah razi olsun” diye konustu.

Baskan Çerçioglu verdigi hizmetlerden dolayi muhtar Murat Aksoy’a tesekkür ederek görevlerinde basarilar diledi.