Köylerden Aydın Belediyesi’ne Teşekkür

Aydın Belediyesi’nin merkeze bağlı 56 köye hizmet götürme kararı almasından sonra Aydın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri köylere hizmet götürmeye başladı.
Haber Tarihi: 26.02.2013
|

Haftanin belli gün ve saatlerinde köylere giden Aydin Belediyesi Temizli Isleri Müdürlügü görevlileri evlerin önünden ve konteynerlardan çöpleri alarak köylerin modern bir görüntüye kavusmasini sagladilar. 
Köy muhtarlari ve vatandaslar böyle bir hizmeti uygulamaya koyan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederek “Büyük bir sorunu Belediye Baskanimiz çözmüs oldu. Kendisine tesekkür ediyoruz” diye konustular.
Köy muhtarlari ise uygulamaya konulan hizmetin çok önemli olduguna dikkat çekti. Aydin Belediyesi’nin köylere hizmet götürmesinin güzel bir hizmet oldugunu vurgulayan Isikli Köy Muhtari Sezgin Kâhya, “Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyoruz. Belli günlerde gelip köylerimizdeki çöpleri topluyorlar. Güzel bir baslangiç yapildi. Sitemin oturmasiyla birlikte daha randimanli bir uygulama ortaya çikacaktir” dedi. 
Kocagür Köy muhtari Necdet Altintas ise evsel atiklarin temizlenmesinin her yönden saglikli bir hizmet olduguna dikkat çekerek “Kendi imkânlarimizla çöp topluyorduk fakat bu saglikli olmuyordu. Yapilan hizmet dört dörtlük bir uygulama. Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’ndan Allah razi olsun. Vatandaslar ve bizler verilen hizmetlerden çok memnunuz. Kararli ve istikrarli davranan belediye baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.   

Çöp sorununun köyün en büyük sorunlarindan biri oldugunu söyleyen Pinardere Köy Muhtari Ismail Ganim, bu sorunu ortadan kaldiran Aydin Belediyesi’ne tesekkür etti.

|