430 Öğrenciye Forma ve Şort Hediye

Belediyemizce başlatılan “Yaz Spor Etkinlikleri”ne kayıtlı 430 öğrenciye forma ve şort hediye edildi.
Haber Tarihi: 14.07.2011

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan kentin üç mahallesi Adnan Menderes, Ata ve Ilicabasi Mahallesi’nde hizmete sunulan Çocuk Kültür Merkezlerinde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve tenis branslarina kayitli 430 ögrenciye forma ve sort hediye edildi.

Uzman egitimcilerin görev aldigi yaz spor etkinliklerinde kullanilmak üzere hediye edilen forma ve sort dagitim törenine Aydin Belediye Baskan Yardimcisi Sevim Havaoglu, Aydin Belediye Sporgücü Kulüp Baskani Süha Bayirli, Kültür ve Sosyal Isler Müdür Vekili Osman Irik, çocuklar ve aileleri katildi.
Törenden sonra hediyelerini almanin mutlulugunu yasayan minik sporcular forma ve sortlarini giyerek sahada toplu fotograf çektirdiler.