23 Nisan Temsili Başkanı Makamda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yedieylül İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Zeynep Gülce Kendirli, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun makam koltuğuna oturdu.
Haber Tarihi: 25.04.2011
|

Temsili Baskan Kendirli, belediyenin çocuklar için yaptigi sosyal ve kültürel çalismalar hakkinda bilgi almak için Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahsin Kocaman’i odasina çagirdi.

Kocaman’dan, çocuklarin ve gençlerin keyifle vakit geçirebilecekleri kültür merkezi, lunapark, yüzme havuzu, oyun ve spor alanlari isteyen Temsili Baskan, Pinarbasi Mesire Alani içinde yer alan yüzme havuzunun da aktif hale getirilmesi için Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden ricada bulundu.

Baskan Kendirli’den talimatlari alan Kocaman, Aydin Belediyesi bünyesinde Adnan Menderes, Ata ve Ilicabasi mahallelerinde Çocuk Kültür Merkezleri açtiklarini, bu merkezlerde çocuklarin gönüllü egitmenler esliginde satranç, resim, tiyatro ve yaratici drama dersleri aldiklarini, ayrica evlerinde interneti olmayanlara da internet hizmeti sunduklarini ve yine belediye olarak bu yil içinde 5 adet park yaptiklarini söyledi.
Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, daha sonra temsili baskana çesitli hediyeler verdi.

|