Başkandan Futbolculara Motivasyon

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumartesi günü Çiğli Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak Aydınspor 1923 futbol takımını ağırladı.
Haber Tarihi: 23.12.2010
|

Belediye Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarete Aydinspor 1923 Kulüp Baskani Ahmet Gümüs, Teknik Direktör Mesut Toros ve futbolcular katildi.Yaptigi konusmayla futbolculari motive eden Baskan Çerçioglu, “Hayatin hangi asamasinda olursa olsun kendinizi bir hedefe kilitlediginiz zaman sakin olmayi aklinizdan çikarmayacaksiniz. Bu sekilde karsi tarafi baski altina alir ve sonuca ulasirsiniz. Cumartesi günü önemli bir maça çikacaksiniz. Ben bu maçi kazanacaginiza yürekten inaniyorum. Çünkü siz rakibinizden çok daha iyi bir takimsiniz. Puan olarak bize en yakin rakibimizi sahasinda yenerek 3. Lig’e çikacagimizi göstermemiz gerekiyor. Maçi alacaginizdan hiçbir kuskum olmadigi için sizleri simdiden tebrik ediyorum” dedi.Baskan Çerçioglu’nun konusmasindan sonra söz alan takim kaptani Cahit Pasa, “Baskanimiz sizin de Aydin halkinin da içi rahat olsun. Çigli’yi rahat bir sekilde yenip Aydin’a 3 puanla dönecegiz” dedi.

 Kulüp Baskani Ahmet Gümüs, Baskan Çerçioglu’na takima verdigi destek nedeniyle tesekkür ederken, “Belediye Baskanimizla maç sonralari kritik yaparak takimin arti ve eksileri hakkinda fikir alisverisinde bulunuyoruz. Kendisi her maça gelerek bizlere destek oluyor. Baskanimizin bize verdigi bu destege karsilik önümüzdeki maçi kazanarak Aydin’a 3 puanla dönmek zorundayiz. Bu maçi aldiktan sonra sehirde taraftarimizin sayisi artacaktir. Artik herkesin bu takima güvenmeye baslayacagini ve destek olacagini düsünüyorum” dedi.
 Ziyaret nedeniyle futbolculara tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Çigli Belediyespor maçinda takima destek olmak için maça gelecegi sözünü verdi.

|