AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINA SİYAH KURDELE ASTI

Haber Tarihi: 13.01.2024
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 9 askerimiz için toplu ulaşım araçlarına siyah kurdele astı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı diledi. Türkiye, dün gece Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberlerle yasa boğuldu. Saldırılarda 9 askerimiz şehit oldu. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Çerçioğlu, “Her şartta vatanımızın korunmasında görev alan ve şehit olan kahraman askerlerimizi unutmayacağız. Şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize bir kez daha başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.