AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDIN’I RENKLENDİREN ÇİÇEKLERİ KENDİ ÜRETİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi kendi üretim sahasında yetiştirdiği çiçeklerle Aydın’ın dört bir yanını güzelleştiriyor.
Haber Tarihi: 28.11.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi kendi üretim sahasinda yetistirdigi çiçeklerle Aydin’in dört bir yanini güzellestiriyor. Dört mevsim üretim yapilan seralarda kis aylarinda menekse, mini menekse, Çin karanfili, kasimpati, godetya türünde çiçekler yetistiriliyor.

Aydin’in 17 ilçesindeki Büyüksehir Belediyesi’nin sorumluluk alanlarinda, kendi ürettigi çiçeklerin dikimini yapan ekipler, bu çiçeklerle estetik figürler de olusturuyor. Aydin’in dört bir tarafinda görsel zenginlik sunan Büyüksehir ekipleri, mevsimine uygun çiçek türleri ile kenti renk bahçesine dönüstürüyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, üreten belediyecilik anlayisiyla çiçek yetistirerek Aydin’i güzellestirmeye devam edeceklerini söyledi.