ASKİ, YOĞUN YAĞIŞLARA KARŞI ÖNLEM ALIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), kışın yoğun yağışlar sırasında sorun yaşanmaması için Aydın genelinde çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: 02.11.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), kisin yogun yagislar sirasinda sorun yasanmamasi için Aydin genelinde çalismalarina devam ediyor. Yapilan çalismalarla tüm ilçelerdeki yagmur suyu hatlarinin, izgaralarinin ve rögarlarin temizligi yapildi.

Kis aylarinin gelmesiyle birlikte çalismalarini tüm hiziyla sürdüren ASKI ekipleri bir taraftan altyapi yenilemelerine devam ederken bir taraftan da bakim çalismalarini yürütüyor. Ekipler kisin yasanabilecek yogun yagislar sirasinda bir olumsuzluk yasanmamasi için il genelinde bütün yagmursuyu hatlarinin, izgaralarinin ve rögarlarin temizligini yapti. Yapilan çalismalarla hatlar toprak ve çöplerden arindirildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yapilan çalismalarla yogun yagislarda suyun hizli tahliyesiyle olasi su baskinlarini önlemeyi hedeflediklerini belirtti.

|