BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, MİMAR SİNAN PARKI’NDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Mevcut ağaçların tümünün korunduğu alana 502 yeni ağaç daha dikildi
Haber Tarihi: 19.10.2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin merkezdeki Mimar Sinan Parki’nda devam eden çalismalari yerinde inceledi. Parkla ilgili degerlendirmede bulunan Baskan Çerçioglu, parktaki mevcut agaçlarin yerinde korundugunu ve 502 yeni agaç daha dikildigini belirtti. Baskan Çerçioglu, parkin mahalleye ve Aydin’a deger katacaginin altini çizdi.

Aydin’in birçok yerinde eszamanli olarak yatirimlarina devam eden Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi Mimar Sinan Parki’nda da çalismalar hummali bir sekilde devam ediyor. Parkta incelemelerde bulunan Baskan Çerçioglu, “Aydin’a yeni bir park daha kazandiriyoruz. 31 bin metrekare alana sahip Mimar Sinan Parki’nda yaklasik 30 milyon liralik yatirim gerçeklestiriyoruz. Aydinlilarin nefes alabilecekleri bu alanda kütüphaneden etkinlik alanlarina, yürüyüs-bisiklet yollarindan tenis kortuna, çocuk oyun alanlarindan tematik koku bahçelerine kadar birçok farkli kullanima yer veriyoruz. Ayrica gençlerimizi de unutmayarak burada spor alanlari, kaykay pisti ve fitness alani da olusturuyoruz” ifadelerini kullandi. Alana 502 yeni agaç daha dikildiginin altini çizen Baskan Çerçioglu, bu yesil alanin da Aydin’a hayirli olmasi temennisinde bulundu.