AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CAMİLERİ PIRIL PIRIL YAPIYOR

Haber Tarihi: 18.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin ibadetlerini daha hijyenik ortamlarda yerine getirmesini saglamak için, Aydin’in tüm ilçelerindeki camilerde temizlik çalismalarini sürdürüyor. Camilerde düzenli olarak temizlik çalismalari yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli ekipler, 13 yildan bugüne kadar 5140 defa cami temizligi gerçeklestirdi.

Camilerin her kösesi temizleniyor

Temizlik çalismalari kapsaminda camilerin avlulari, abdest alma bölümleri ve tuvaletleri yikanirken, iç bölümlerinde ise halilar özel makine yardimi ile süpürülüp, mihrap, minber, vaaz kürsüsü ve pencereler tek tek siliniyor. Temizlik çalismalarindan oldukça memnun olan vatandaslar ve cami görevlileri, yapilan bu hizmet için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu: Ibadethanelerimize sahip çikiyoruz

Ibadethanelerin temizligi konusunda uzun yillardir hizmet verdiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Vatandaslarimizin ibadetlerini hijyenik bir ortamda yapmasini saglamak için, ekiplerimiz temizlik çalismalarini düzenli olarak gerçeklestiriyor ve camilerimizi piril piril yapiyor. Vatandaslarimiz ve cami görevlilerimiz bu hizmetten memnunlar. Biz de Büyüksehir Belediyesi olarak ibadethanelerimize sahip çikiyoruz ve manevi degeri de olan bu hizmeti yerini getirmenin huzurunu yasiyoruz.” dedi.

|