AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİDİM’İN YOLLARINI YENİLEDİ

Haber Tarihi: 16.08.2022
|

Kent genelindeki yol yapim çalismalariyla güvenli ve konforlu yollar olusturan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Didim’de gerçeklestirdigi yogun mesaiyle Tütüncüler, Çobankuyu ve Koca Mustafa caddelerini sicak asfalt çalismasi ile yeniledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin yasam konforunu arttirmak için hizmet odakli çalisma anlayisiyla yatirimlarini sürdürüyor. Yol yapim çalismalarina hizli bir sekilde devam eden Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri, Didim’deki Koca Mustafa, Tütüncüler ve Çobankuyu caddelerinin yollarini sicak asfalt ile yeniledi.

Yollarda Büyüksehir’in imzasi var

Üç caddede yaklasik 40 bin metrekarelik alanda yogun bir tempoyla çalisan ekipler, hem altyapi hem de üst yapi islemlerini kisa sürede tamamladi. Altyapi islemleri ardindan sicak asfalt serimi ile devam edilen çalismalara kaldirim düzenlemeleri ile devam edildi. Tüm bu islemlerin ardindan serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri tamamlanan yollar ulasima açildi.

Baskan Çerçioglu: Tüm yollari teker teker yeniliyoruz

Vatandaslarin daha konforlu yollarda seyahat etmesini saglamak için yatirimlarina devam ettiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Koca Mustafa, Tütüncüler ve Çobankuyu caddelerini ekiplerimiz kisa sürede yeniledi. Yayalar için kaldirimlar genisletildi ve yollarda da sicak asfalt serimi gerçeklestirdik. Vatandaslarimizdan aldigimiz geri dönüsler çok güzel. Bizler de vatandaslarimiz için hizmet odakli çalismalarimizi araliksiz sekilde sürdürmeye devam edecegiz.” dedi.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na hizmet tesekkürü

Hizli bir sekilde yapilan çalismalarla, caddelerin yayalar ve sürücüler için çok daha kullanisli hale getirildigini belirten vatandaslar, yapilan hizmetler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|