‘MAHALLEM AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İLÇE GİBİ HİZMET ALIYOR’

Haber Tarihi: 15.08.2022
|

Aydin’in en büyük mahallesi olan Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesi hizmete doydu. Mahalle muhtari Ersin Erçetin, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nden bulunduklari bütün taleplerinin yerine getirildigini söyleyip Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. “Mahallem Büyüksehir Belediyesi’nden ilçe gibi hizmet aliyor” ifadelerini kullanan Erçetin, Baskan Çerçioglu’nu mahallelerine davet etti.

Mahallede en son yol genisletme ve asfaltlama çalismasi yapilirken Tekeler Mahallesi Muhtari Ersin Erçetin, “Allah’a sükür yolumuz çok güzel oldu, genisletmeler yapildi, dolgu yapilan yerler var. Bir nevi 40 yillik sorunumuzu çözmüs durumdayiz. Yolun halinden de belli zaten; bazi yerler çift, bazi yerler üç serit seklinde. Özlem Hanim’a çok tesekkür ederim; sag olsun bizleri kirmadi, ‘Hizmet hizmettir, önemli olan budur’ diyerek mahallemizin her talebini yerine getirdi” seklinde konustu.

‘Herkesin yüzü gülüyor’

Mahallesinde daha öncesinde su sorunu oldugunun da altini çizen Erçetin, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi’nin hummali bir çalismayla bu sorunun da üstesinden geldigini belirtti. Erçetin, “Bizim 30-40 yillik su sorunumuz vardi; yeri geldiginde haftada, 10 günde su verilen yerlerimiz vardi. Bunu gidermek için daha öncesinde bir, geçen yil da Gökcük’te iki sondaj çalismasi yapildi. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun ‘Susuz hayat olmaz’ demesinden yola çikarak böyle bir çalismamiz oldu. O suyun köyümüze aktarimini Senköy grup deposunu kullanarak tamamiyla yaptik. Artik suyumuz 7 gün 24 saat akiyor. Herkes çok memnun, herkesin yüzü gülüyor. Eskiden herkesin evinin üzerinde birer tonluk depolar vardi, simdi onlar iptal edilmeye baslandi, herkes sebekeden gelen suyu kullanmaya basladi. Sagligimiz da moralimiz de yerinde” dedi.

‘Baskanimizi mahallemize bekliyoruz’

Büyüksehir Belediyesi’nin bütün taleplerini zaman geçirmeden yerine getirdigini ifade eden Erçetin “Tas dösenmesini istedigimizde yerine getiriliyor. Her gün Halk Ekmek araci geliyor, isteyen vatandaslarimiz ucuz bir sekilde bundan faydalaniyor. Sari Civciv’lerimiz geliyor. Ilçe gibi hizmet aliyoruz. Büyüksehir Belediyesi’nden isteyebilecegim her seyi istedim, bütün taleplerim yerine geldi. Artik Özlem Baskanimizi mahallemize bekliyoruz” seklinde konustu.

|