AYDIN TEKSTİL PARK’TA SİNEMA GECELERİ DEVAM EDİYOR

Türk sinemasının birbirinden değerli eserleri Aydınlılarla buluşuyor
Haber Tarihi: 21.07.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’a kazandirilan Aydin Tekstil Park’ta sinema günleri devam ediyor. Türk sinemasinin birbirinden degerli eserleri, önümüzdeki günlerde açik alanda Aydinli sinemaseverlerle bulusacak.

Sanatsal faaliyetlerle de adindan sikça söz ettiren Aydin Tekstil Park’ta film geceleri devam ediyor. 25 Temmuz Pazartesi günü yönetmenligini Yilmaz Erdogan ile Ömer Faruk Sorak’in yaptigi “Vizontele”, 1 Agustos Pazartesi günü bir yol komedisi olan “Yol Arkadasim” ve 8 Agustos Pazartesi günü ise yine bir komedi filmi olan “Hükümet Kadin” izleyicileri karsilayacak. Filmler saat 21.30’da baslayacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Türk sinemasinin bu seçkin eserlerini hep birlikte açik alanda izlemek için tüm Aydinlilari Aydin Tekstil Park’a davet etti.